Onze webinars

Via onze webinars laten we elke 3e versie live zien hoe de belangrijkste nieuwe functies werken. Ook vragen behandelen we uitgebreid. Ideaal om de nieuwe functies te leren kennen.

Inschrijven voor webinar

Aankomende webinars

  • 14 december
Inschrijven voor webinar

Ga direct naar een van de volgende onderwerpen in de video

Aanpassingen opleidingen plannen

De tijd van en tijd tot plannen is veel makkelijker geworden. Coachview bepaalt de tijd tot nu namelijk op basis van de duur van het opleidingsonderdeel. Zo wordt plannen weer een stukje makkelijker

Automatische facturen tegenhouden.

Heb je klanten die liever een verzamelfactuur ontvangen, maar verstuur je facturen automatisch met Coachview? Dan wil je natuurlijk dat de facturen voor deze specifieke klant worden tegengehouden. Dit doe je vanaf nu via het debiteurenscherm!

Werkproces uitbreidingen

Factureer nu automatisch in termijnen via de juiste betaalwijze. Gebruik het factuurbedrag als voorwaarde in je actie template. Zo wordt er nooit meer een herinnering vertuurd bij een creditfacturen. Vanaf nu kies je meerdere categorieen als voorwaarde via een en/of structuur.

Planningsmodule

Deze keer hebben we de weeknummers toegevoegd aan de planningsmodule. Verder kan je vanuit de module ook direct een nieuwe opleiding inplannen. Hierdoor gaat het inplannen van nieuwe opleidingen supersnel!

Verbeteringen Docenten App

Naast een verbeterde layout, registreer je nu makkelijker presentie en ook de slaging.

Klein maar fijn

Klein maar fijn. Remy bespreekt onder andere het verwijderen van documenten in bulk, autorisatiestatus pas je nu in bulk aan per opleiding, het wijzigen van categorieën in bulk en het veplichten van een inkoopnummer bij de aanvraag van specifieke debiteuren.

Ga direct naar een van de volgende onderwerpen in de video

Meerdere locaties plannen

Heb je trainingen die gebruik maken van meerdere lokalen? Dan moest je in het verleden per locatie een nieuw onderdeel aanmaken. Dit is bijna verleden tijd! Nu voeg je aan een opleidingsonderdeel meerdere lokalen toe.

Prijsafspraken

Je kon al bijna alle velden van prijsafspraken in bulk aanpassen. De laatste velden die nog ontbraken pas je vanaf nu ook in bulk aan! Dit zijn de naam en omschrijving van prijsafspraken

Werkproces

Ook deze versies weer mooie verbeteringen om te automatiseren. automatisch persoonscategorie verwijderen & toevoegen, presentie- en slagingsplicht voldaan als voorwaarden in je workflow en een overzicht opleidingsvragen maken voor een persoon.

Opleidingssoortcategorie groepen 

Wil je meer overzicht brengen in je opleidingen? Dit kan vanaf nu door opleidingssoort categoriegroepen! Koppel in één keer meerdere opleidingssoorten categorieën aan een groep. Hierdoor zet je deze categorieën supersnel in. Deze groepen zijn het voorwerkt voor de nieuwe opleidingen API waar we nu hard aan werken!

Verkoopregels

Wil je korting geven op dagen als Black Friday, Cyber Monday of een back to School actie in september? Dit is nu mogelijk! Stel per verkoopregel-template een geldigheidsperiode in. Ook wijzig je nu verkoopregels in bulk.

Leuke weetjes

Klein maar fijn. Remy bespreekt nieuwe kolommen bij gebruikersbeheer, nieuwe internet agenda weergave, uitbreiding waarde prijsafspraken en de nieuwe afdeling filter bij evaluatie analyse.

Ga direct naar een van de volgende onderwerpen in de video

Werkproces

Automatiseer je werkproces nog verder met deze nieuwe functies. Opleidingen automatisch publiceren op je portaal, website of planning,

Verbeteringen Evaluatiemodule

Kleine aanpassingen die het maken van intakes nog makkelijker maken. Ook sluit je nu specifieke docenten uit.

Docent App

Onze spiksplinternieuwe Docent App. Geef docenten inzicht in hun planning en laat ze supersnel presentie registreren.

Projectcodes in koppeling boekhoudsysteem

Verstuur automatisch projectcodes mee in de Exact Online koppelingen. Ook krijg je met Yuki automatisch de betaalregistratie mee.

Prijsafspraken

Uitbreiding van onze prijsafspraken. Templates maken en in bulk aanpassen

Leuke weetjes

Klein maar fijn. De meest nuttige aanpassingen die nét geen eigen kopje hebben verdiend

Wil je nog meer ondersteuning?

E-learnings

Onze cursusadministratie software biedt de flexibiliteit die je zoekt, zonder dat je overladen wordt met een zee aan keuzes. Dit doen wij namelijk voor jou.

Workshops

Onze cursusadministratie software biedt de flexibiliteit die je zoekt, zonder dat je overladen wordt met een zee aan keuzes. Dit doen wij namelijk voor jou.