Skip to main content

Let’s get in touch


Stel je vraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Nederland

  • info@coachview.net
  • 088 44 88 550
  • 17120019
  • NL812222854B01

België

  • info@coachview.net
  • +32 9 220 93 84
Pand Coachview koffiehoek

Meer weten over Coachview?

Zeg je Coachview dan zeg je stiekem InnoPhase. Leer onze organisatie kennen voordat je met ons gaat samenwerken. Dat is wel zo eerlijk.

Afbeelding Marcel eigenaar Coachview

“Met 14 jaar ervaring hebben we jouw vraag ongetwijfeld vaker voorbij horen komen”

Marcel Kremers, Eigenaar Coachview

Demo aanvragen

Onze cursusadministratie software biedt de flexibiliteit die je zoekt, zonder dat je overladen wordt met een zee aan keuzes. Dit doen wij namelijk voor jou.

Support

Loop je vast of wil je hulp bij het optimaliseren? Wij staan voor je klaar. Gebruik ook de kennisbank. Deze staat vol met 12 jaar aan kennis over jouw opleidingsprocessen

Veelgestelde vragen

Over de software

Wat is Coachview precies?

Coachview is platgeslagen cursusadministratie software, maar eigenlijk is het een oplossing voor de hele backoffice. Alle onderwijslogistiek processen kunnen in Coachview worden uitgevoerd of geautomatiseerd. Hierdoor krijg je meer grip en overzicht en verminder je handwerk en dubbele registraties.

Kan ik makkelijk overstappen vanaf een ander systeem?

Ja dit kan en hier helpen we je ook nog eens bij! De import in Coachview van bestaande opleidingsdata is onderdeel van het hele implementatietraject wat je samen met ons aangaat.

In welke talen is Coachview beschikbaar?

Onze opleidingssoftware is in te stellen in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. De kennisbank is beschikbaar in het Nederlands en Engels.

Op welke apparaten kan ik Coachview gebruiken.

Coachview is een SaaS-applicatie. Hierdoor werk je altijd via een browser in Coachview. Denk aan Google Chrome, Internet Explorer, enz. Hierdoor kan je op alle apparaten werken met een browser. Dit zijn onder andere laptops, desktops, smartphones, tablets, en smart TV's als je dat wil.

In welke browsers werkt Coachview?

Allemaal. Ben je altijd up-to-date met je browser? Dan werken we op deze browsers:
Firefox
Safari
Chrome
Edge

Gebruiken jij of je organisatie oudere browsers dan ondersteunen we zo goed mogelijk Internet Explorer 10+. Deze browser is echter wel End-of-live verklaard door Microsoft, dus zullen niet alle functies van Coachview hier goed op werken.

Met welke softwarepakketten kan Coachview koppeling?

We begrijpen heel goed dat je naast Coachview ook andere tools gebruikt. Hierom koppelen we met de meeste. Op onze integratiepagina vind je een actueel overzicht van al onze koppelingen. Staat die van jou er niet tussen? Dan kunnen we altijd in gesprek om deze als nog te maken!

Over de licentie

Wat kost Coachview?

Eén van de belangrijkste vragen, wat kost zo'n handige administratie tool voor opleidingen nou? Ondanks ons slimme modulesysteem is dat niet eenvoudig te beantwoorden. Want wij weten niet hoe jouw proces in elkaar zit en jij weet niet hoe je onze modules het beste inzet om al je processen te dekken. We adviseren daarom een demo aan te vragen, dan rekenen we het uit op basis van jouw unieke proces. Op wat je wel en wat je niet nodig hebt. Wil je toch al een indicatie? Kijk dan op de tarievenpagina.

Wat is een gebruiker?

Een gebruiker is een medewerker van je organisatie die inlogt in Coachview. Iedere medewerker heeft een ander takenpakket. Bij deze taken horen andere modules. Je bepaalt zelf welke gebruiker welke modules moet hebben. Moeten docenten kunnen inloggen in Coachview? Dan hebben we daar een speciale regeling voor.

Voor hoelang sluit ik een licentie af?

Onze cursussoftware betaal je per maand per gebruiker. Dit betekent ook dat je iedere maand vrij bent om gebruikers uit te zetten of helemaal te stoppen als je dit wilt.

Hanteert Coachview ook kortingen op het maandbedrag?

Denk je grootgebruiker te zijn van Coachview? Dan hanteren we een mooie staffelkorting. Deze wordt altijd tijdens een demo berekend.

Wat wordt wel en niet meegenomen in de licentie kosten?

De licentiekosten betaal je voor de modules van Coachview. Binnen de licentie krijg je onbeperkt toegang tot onze helpdesk en kennisbank én mag je al onze workshops gratis volgen. Voor andere dingen als maatwerkrapportages, implementatieondersteuning en projectwerkzaamheden hanteren wij eenmalige kosten. Deze bereken we altijd tijdens een demo, zodat je niet voor vervelende verassingen komt te staan

Is er een opzegtermijn?

Nee hoor. Coachview werkt op basis van een maandabonnement. Je betaalt vooraf voor de volgende maand. Wil je stoppen, dan zeg je gewoon op voordat de volgende maand begint. Een module weer activeren kan net zo makkelijk. Ideaal om zo in eigen tempo te groeien.

Ons Team

Coachview personeel Frank van der Linden
Eigenaar

Frank van der Linden

Enthousiast en betrokken bij het succesvol gebruik van Coachview bij onze klanten. Altijd bereid om mee te denken vanuit de oplossing en met vooraf zo min mogelijk beperkingen. De absolute overtuiging dat ons succes direct afhangt van het succes van Coachview bij onze klanten. Staat als jonge ouder midden in het gezinsleven en sportief met de mountainbike en het squash racket.
Coachview personeel Marcel Kremers
Eigenaar

Marcel Kremers

Gepassioneerd over het beste halen uit mezelf, onze mensen, onze dienstverlening en onze klanten. Een vernieuwer dus, altijd op zoek naar die volgende stap. Nooit gericht op korte termijn euro’s, maar altijd op een langdurige toegevoegde waarde. Ik ben erg trots op het feit dat we zo'n mooie rol mogen vervullen voor opleiders door heel Nederland en België.
Coachview personeel Peter Giezen
Tester

Peter Giezen

Ik help je via de telefoon of mail met al je vragen over Coachview. Daarnaast implementeer ik opleidingsportalen en zorg ik als systeembeheerder dat alles op rolletjes loopt. Mensen helpen om een mooie prestatie neer te zetten, dat is waarvoor ik het doe. Buiten mijn werk reis ik de hele wereld rond, of speel ik wat fraaie akkoorden op mijn ukelele.
Coachview personeel Remy Remery
Trainer & Business Consultant

Remy Remery

Als trainer zorg ik dat je het meeste uit Coachview haalt. Vroeger programmeerde ik zelf voor Coachview. Mooi, maar ik miste het menselijke contact. Toen ben ik omgeschoold tot trainer en inmiddels train en implementeer ik bij vrijwel elke klant Coachview. Thuis geniet ik door een swingend jazz stuk te spelen op mijn saxofoon. Een fantastisch instrument!
Coachview personeel Peter van de Laar
Frontend Developer

Peter van der Laar

Als digitale generalist probeer ik mijzelf steeds meer meester te maken in code. Mijn voorliefde voor design zorgt ervoor dat ik Coachview naar een mooier level mag tillen. En gebruiksvriendelijker. Thuis experimenteer ik ook volop voor eigen opdrachten en doe ik aan fotografie, reizen en muziek.
Coachview personeel Vincent Piek
Backend Developer

Vincent Piek

De vraag achter de vraag houdt me bezig. Er wordt veel gedacht in oplossingen zonder uit te spreken wat er echt nodig is. Betere oplossingen komen door een stapje achteruit te nemen en hierover na te denken en te overleggen, als het kan met wat muziek op de achtergrond.
Coachview personeel Pim Raeskin
Chief Architect

Pim Raeskin

Al sinds het begin van Coachview werk ik aan de applicatie als Chief Architect. Het mooiste van mijn werk vind ik de grote uitdagingen. Dingen die onmogelijk lijken, uiteindelijk toch goed en toekomstbestendig oplossen. In mijn eigen tijd kan ik genieten van een spannende pot voetbal. Voor welke club ik ben? Vraag me dat gerust!
Coachview personeel Oleg Bogaard
Support Medewerkster

Marloes Boogaard

Met een vriendelijke lach sta ik je te woord bij de helpdesk. Of je nu iets niet snapt, iets niet werkt, of je een klacht hebt. Ik doe er alles aan jouw problemen eigen te maken, zodat je snel en efficient verder kan. Na mijn werk geniet ik van het moederschap, snowboarden en bak ik heerlijke taarten.
Coachview personeel Romy van den Hoven
Business Consultant

Romy van den Hoven

Voor ik bij Coachview startte zette ik de online tool al in voor mijn werkgever. Deze had een bedrijfsacademie voor onze organisatie van 6000 collega's. Het sparren over de software en hoe het te gebruiken vond ik zo leuk, dat ik de kans greep toen ik kon overstappen. Nu doe ik er alles aan om mijn ervaring aan klantzijde in te zetten voor startende en en huidige klanten.
Coachview personeel Rik Biemans
Sales Consultant

Rik Biemans

De juiste software kiezen is niet makkelijk. Daarom ben ik gedreven om een eerlijk en compleet advies te geven. Met de ervaring van onze software, maar ook spelers uit onze markt beantwoord ik je vraag altijd vanuit jullie perspectief. Natuurlijk hoop ik dat dit Coachview is, maar de echte voldoening haal ik uit het geven van advies waarmee jouw organisatie echt vooruit kan.
Vacatures Coachview cursusadministratie
Marketing & Communicatie

Patrick Heijmans

Als medewerker marketing & communicatie probeer ik zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met Coachview, zodat ook opleidingen eenvoudig kunnen worden georganiseerd en geautomatiseerd. Dit probeer ik door zo goed mogelijk te verwoorden en te visualiseren wat Coachview voor je kan betekenen en al voor zoveel opleiders in Nederland en België betekent.
Coachview personeel Roel Gielis
Allround Developer

Roel Gielis

Ludieke leergierige junior developer. Hier probeer ik Coachview te blijven ontwikkelen om de gebruikservaring te verbeteren.
Coachview personeel Thomas van den Boogaart
Scrum Master

Thomas van den Boogaard

Als Scrum Master ben ik steeds weer op zoek naar hoe we het iedere dag beter kunnen doen. Ik zorg er voor dat iedereen alle vrijheid heeft om zo goed mogelijk zijn werk te doen. Daarnaast sleutel ik voornamelijk mee aan de back-end van onze software. Mijn grootste passie is SQL en het optimaliseren van de performance van de database.
Coachview personeel Mark Heurman
Business Consultant

Mark Heurman

“Vision without action is a daydream, Action without vision is a nightmare” Vanuit die gedachte werk ik samen met de klant om de best mogelijke oplossing te realiseren. Mijn vrije tijd besteed ik aan sport, met name voetbal en ijshockey.
Coachview personeel Gerard Klokgieters
System Integrator

Gerard Klokgieters

Als enthousiaste consultant zorg ik ervoor dat iedereen optimaal gebruik kan maken van de mogelijkheden van Coachview. Mijn interesse ligt met name bij de technische kant van Coachview. Als systeem integrator bespreek ik met onze klanten de wensen die zij hebben met betrekking tot koppelingen tussen Coachview en andere systemen. Samen zorgen we ervoor dat deze koppelingen zoveel mogelijk geautomatiseerd worden. Heb jij nog uitdagingen in het koppelen of integreren met Coachview, dan ga ik graag met je in gesprek. In mijn vrije tijd sta ik graag op de tennisbaan en wandel ik regelmatig langs de vele geocaches.
Coachview personeel Oleg van Schaik
Business Consultant

Oleg van Schaik

Op de Helpdesk zit ik klaar voor al jouw vraagstukken omtrent CoachView. Ik duik graag ,samen met jou, in de materie om zo tot een juist antwoord of een oplossing te komen.
Als voormalige horecatijger weet ik wat service is en hoe belangrijk de klant is. Deze service technieken zet ik nu graag in om onze klanten verder te helpen in CoachView. Ik ben pas tevreden als jij als klant ook tevreden bent.
In mijn vrije tijd geniet ik van een rondje op de fiets of een stuk wandelen. Daarnaast zie ik graag veel films en series. Uiteraard het liefst op het grote doek in best mogelijke kwaliteit.
Coachview personeel Christianne
Support Medewerker

Christianne van Balkom

Als customer support medewerker voel ik me zeer betrokken bij de klanten en gebruikers van Coachview. Met veel plezier en voldoening help ik hen door problemen en vragen te analyseren en oplossingen aan te dragen. Hierbij kan ik mijn jarenlange ervaring als applicatiebeheerder goed inzetten. Bovendien ben ik pas tevreden wanneer jullie het zijn, klanttevredenheid is voor mij heel belangrijk! Buiten het werk om richt ik me op mijn gezin en geniet ik al wandelend en fietsend van het buiten zijn in de natuur. Daarnaast probeer ik ook nog een beetje blues te leren spelen op mijn mondharmonica.
Coachview-personeel-Bauke-van-der-Velden
IT Engineer / Systeembeheerder

Bauke van der Velden

Als systeembeheerder ben ik graag bezig met de nieuwste systemen en technieken.
Ik haal voldoening uit mijn vak door iedere dag te kijken wat we kunnen verbeteren.
Er is altijd een oplossing, deze wil ik dan ook zo goed mogelijk implementeren.
Coachview-medewerker-Shadan
Business Consultant

Shadan Ahmadi

Als consultant kijk en denk ik mee bij jou op locatie, bij ons op kantoor of juist samen online. Waar moet Coachview voor jullie aan voldoen, wat is daarvoor nodig en hoe komen we daar? De reis er naartoe is net zo belangrijk als de bestemming en laat dit een leerzame en vernieuwende reis worden. Ik word enthousiast van de mogelijkheden en hopelijk jullie net zo!
Na het werk ga ik graag het bos in voor een wandeling of sta ik in de sportschool voor een kickboks les. Al dat sporten compenseer ik met eten van lekkere hapjes en kaasjes.
Vacatures Coachview cursusadministratie

Jouw foto hier?

Bekijk onze vacatures