Skip to main content

FastLane

Overstappen binnen 14 dagen

Binnen 14 dagen live met je nieuwe systeem voor opleidingen, cursussen en trainingen? Ja het kan echt. Op basis van de workflows van bijna 200 opleiders hebben we namelijk een best practice ontwikkeld: de FastLane.

14-dagen-signaal-fastlane-pagina-80

Snijdt in dubbele abonnementskosten

Hoe langer het duurt om een nieuwe systeem te implementeren, hoe meer geld het kost. Uit ervaring weten we dat overstappen vaak wel tussen de 3 maanden tot een jaar kan duren. Met het Fastlane traject is het belangrijkste doel om snel en effectief live te gaan.

Als je na 14 dagen live bent:

  • Is je oude pakket verleden tijd
  • Heb je een goed werkend systeem
  • Optimaliseer je in eigen tempo
  • Zet je modules eenvoudig aan of uit
Lees meer in onze brochure

Altijd in een flow voor je workflow

Op basis van ervaringen met bijna 200 kleine en grote opleiders hebben we drie workflows samengesteld. De regels zijn simpel. Processen wegstrepen mag, nieuwe processen erin dat kan nadat je FastLane live is.

Fastlane_info_img_bedrijfsacademie-8

Een ideale opleidingen workflow voor je bedrijfsacademie. Super krachtig, inclusief toestemming van leidinggevenden gestroomlijnd verwerken.

Bekijk deze workflow
Fastlane_info_img_opleidingsinstituut-8

Onze gestroomlijnde workflow voor externe cursussen, inclusief betalingsflow, ideaal voor opleidingsinstituten en cursussen in de volwasseneducatie

Bekijk deze workflow
Fastlane_info_img_maatwerk-8

Of je maatwerktrajecten kan standaardiseren? Meer nog dan je denkt. Ontdek onze opleidersflow om maatwerktrajecten te administreren.

Bekijk deze workflow

Snel implementeren onder voorwaarden

Module overzicht

De Coachview cursusadministratie werkt met modules. Als je kiest voor het FastLane traject kun je de meeste direct inzetten. Er zijn wel een aantal uitzonderingen. Zo kan je een aantal modules nog niet inschakelen. (Competentiemanagement, Materiaal, Management Informatie). Koppelingen en integraties kan je ook pas regelen nadat je live bent. Daarnaast hebben we een aantal voorwaarden om het traject te laten slagen. Zoals de ruime beschikbaarheid qua tijd in die periode. Download de brochure om hier meer over te weten te komen!

Voorwaarden voor succes

Om ervoor te zorgen dat je razendsnel door de Fastlane loopt is het belangrijk dat:

  • Je database personen kan matchen met PersoonsID, e-mailadres
  • Een Excel Expert in dienst heeft
  • Het certificaat dat je stuurt voor de start van de FastLane af is.
  • Ruime capaciteit hebt om te implementeren
Afbeelding Marcel eigenaar Coachview

Snel weer aan de slag met de FastLane?

Wil jij ook tijd en geld besparen met het implementeren van je nieuwe systeem voor cursussen, trainingen en opleidingen? En vooral, snel weer door waar je goed in bent? Plan dan een demo in. We lopen dan samen door de mogelijkheden heen. Ook rekenen we direct uit wat je straks per maand investeert in Coachview. De demo houden we bij jou op locatie en is geheel vrijblijvend. Dus zelfs als het niet past, even goede vrienden.

Marcel Kremers, Eigenaar Coachview