Skip to main content

Coachview geeft de backoffice vleugels

Ga je voor tijdsbesparing? Dan zijn deze modules een must. Automatiseer heel je werkproces of zorg boekhouden snel en makkelijk verloopt.

Ja, dat wil ik!
Automatiseer handmatig werk administratie
AUTOMATISCHE WORKFLOW

Laat tijdrovend
handwerk verdampen

Als iets veel tijd kost, zijn het de handmatige handelingen van de backoffice. Wij automatiseren heel je workflow. Zo houd jij veel meer tijd over om aan de inhoud te werken.

Deze module helpt je met:

 • Automatisch documenten opmaken
 • Automatiseren van heel veel werkprocessen
 • Accounts in leeromgevingen aanmaken
 • automatisch evaluaties, maken, versturen en herinneren
Lees meer in onze brochure
Verkoop en facturatie cursussen
VERKOOP & FACTURATIE

Boekhouden ging nog
nooit zo makkelijk.

Betalen mensen voor jouw opleidingen, dan wil je deze module om de prijzen vast te leggen. Ook factureren wordt een fluitje van een cent.

Deze module helpt je met:

 • Betalingen bewaken en registreren
 • Vastleggen van prijzen met of zonder staffels
 • Koppelen met boekhoudsoftware
 • Offertes maken en automatisch versturen
Lees meer in onze brochure
Inkoop en materieel voor opleidingen
INKOOP & MATERIEEL

Stroomlijn werken
met leveranciers

Heb je opleidingen met veel leveranciers of benodigd materiaal? Kijk dan niet verder! Leg voorraden vast en bereken kosten het door naar je klanten, als jij dat wil.

Deze modules helpen je met:

 • Vastleggen van docenttarief tot locatiekosten
 • Inplannen van materiaal als reanimatiepoppen
 • Monitoren van werkelijke kosten per opleiding
 • Afboeken van gebruiksmaterialen als lesboeken
Lees meer in onze brochure

Veelgestelde vragen

Over de software

Wat is Coachview precies?

Coachview is platgeslagen cursusadministratie software, maar eigenlijk is het een oplossing voor de hele backoffice. Alle onderwijslogistiek processen kunnen in Coachview worden uitgevoerd of geautomatiseerd. Hierdoor krijg je meer grip en overzicht en verminder je handwerk en dubbele registraties.

Kan ik makkelijk overstappen vanaf een ander systeem?

Ja dit kan en hier helpen we je ook nog eens bij! De import in Coachview van bestaande opleidingsdata is onderdeel van het hele implementatietraject wat je samen met ons aangaat.

In welke talen is Coachview beschikbaar?

Onze opleidingssoftware is in te stellen in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. De kennisbank is beschikbaar in het Nederlands en Engels.

Op welke apparaten kan ik Coachview gebruiken.

Coachview is een SaaS-applicatie. Hierdoor werk je altijd via een browser in Coachview. Denk aan Google Chrome, Internet Explorer, enz. Hierdoor kan je op alle apparaten werken met een browser. Dit zijn onder andere laptops, desktops, smartphones, tablets, en smart TV's als je dat wil.

In welke browsers werkt Coachview?

Allemaal. Ben je altijd up-to-date met je browser? Dan werken we op deze browsers:
Firefox
Safari
Chrome
Edge

Gebruiken jij of je organisatie oudere browsers dan ondersteunen we zo goed mogelijk Internet Explorer 10+. Deze browser is echter wel End-of-live verklaard door Microsoft, dus zullen niet alle functies van Coachview hier goed op werken.

Met welke softwarepakketten kan Coachview koppeling?

We begrijpen heel goed dat je naast Coachview ook andere tools gebruikt. Hierom koppelen we met de meeste. Op onze integratiepagina vind je een actueel overzicht van al onze koppelingen. Staat die van jou er niet tussen? Dan kunnen we altijd in gesprek om deze als nog te maken!

Over de licentie

Wat kost Coachview?

Eén van de belangrijkste vragen, wat kost zo'n handige administratie tool voor opleidingen nou? Ondanks ons slimme modulesysteem is dat niet eenvoudig te beantwoorden. Want wij weten niet hoe jouw proces in elkaar zit en jij weet niet hoe je onze modules het beste inzet om al je processen te dekken. We adviseren daarom een demo aan te vragen, dan rekenen we het uit op basis van jouw unieke proces. Op wat je wel en wat je niet nodig hebt. Wil je toch al een indicatie? Kijk dan op de tarievenpagina.

Wat is een gebruiker?

Een gebruiker is een medewerker van je organisatie die inlogt in Coachview. Iedere medewerker heeft een ander takenpakket. Bij deze taken horen andere modules. Je bepaalt zelf welke gebruiker welke modules moet hebben. Moeten docenten kunnen inloggen in Coachview? Dan hebben we daar een speciale regeling voor.

Voor hoelang sluit ik een licentie af?

Onze cursussoftware betaal je per maand per gebruiker. Dit betekent ook dat je iedere maand vrij bent om gebruikers uit te zetten of helemaal te stoppen als je dit wilt.

Hanteert Coachview ook kortingen op het maandbedrag?

Denk je grootgebruiker te zijn van Coachview? Dan hanteren we een mooie staffelkorting. Deze wordt altijd tijdens een demo berekend.

Wat wordt wel en niet meegenomen in de licentie kosten?

De licentiekosten betaal je voor de modules van Coachview. Binnen de licentie krijg je onbeperkt toegang tot onze helpdesk en kennisbank én mag je al onze workshops gratis volgen. Voor andere dingen als maatwerkrapportages, implementatieondersteuning en projectwerkzaamheden hanteren wij eenmalige kosten. Deze bereken we altijd tijdens een demo, zodat je niet voor vervelende verassingen komt te staan

Is er een opzegtermijn?

Nee hoor. Coachview werkt op basis van een maandabonnement. Je betaalt vooraf voor de volgende maand. Wil je stoppen, dan zeg je gewoon op voordat de volgende maand begint. Een module weer activeren kan net zo makkelijk. Ideaal om zo in eigen tempo te groeien.