Skip to main content

De spil in jouw administratie

Basismodules voor iedere gebruiker. Dit is de spil in jouw administratie rondom jouw opleidingen. Alles wat je dagelijks nodig hebt overzichtelijk op één plek. Breng rust en controle terug in de backoffice.

Ja, dat wil ik!
crm voor opleiders
 BEDRIJVEN & PERSONEN

Alle gegevens van je
contacten op de juiste plek

Slim relatiebeheer is inclusief. Houd persoons- en bedrijfsgegevens van klanten eenvoudig up-to-date. En vind gegevens supermakkelijk terug wanneer je ze nodig hebt.

Deze module helpt je met:

 • Registreren van contactmomenten
 • Bewaken van leads en prospects
 • Relaties actief benaderen via e-mail
 • Gegevens van klanten eenvoudig up-to-date houden
Lees meer in onze brochure
Opleidingen plannen en organiseren software
 PLANNEN & ORGANISEREN

Jouw opleidingen
verdienen goede zorg

Misschien het belangrijkste onderdeel van Coachview. Het organiseren en plannen van opleidingen. Hier helpen we je bij. Alles overzichtelijk vanuit één plek. Zo weet je precies wat er speelt.

Deze module helpt je met:

 • Bespaar tijd door templates van opleidingen
 • Koppel eenvoudig docenten, locaties en materiaal
 • Cursisten inschrijven en wachtlijst bewaking
 • Laat docenten presentie registreren via onze app
Lees meer in onze brochure
Documenten en acties voor opleidingen
 DOCUMENT & ACTIES

Verstuur 100 certificaten
zonder enige moeite

Gebruik Coachview voor alle communicatie met cursisten, docenten, leidinggevende, noem maar op. Presentielijsten, naambadges, facturen. Stuk voor stuk documenten die je liever automatisch maakt. Zo geregeld.

Deze module helpt je met:

 • Automatische acties klaarzetten
 • Maak mails, certificaten en mails via een editor
 • Reminders voor handelingen instellen
 • Eenvoudig documenten uploaden
Lees meer in onze brochure

Veelgestelde vragen

Over de software

Wat is Coachview precies?

Coachview is platgeslagen cursusadministratie software, maar eigenlijk is het een oplossing voor de hele backoffice. Alle onderwijslogistiek processen kunnen in Coachview worden uitgevoerd of geautomatiseerd. Hierdoor krijg je meer grip en overzicht en verminder je handwerk en dubbele registraties.

Kan ik makkelijk overstappen vanaf een ander systeem?

Ja dit kan en hier helpen we je ook nog eens bij! De import in Coachview van bestaande opleidingsdata is onderdeel van het hele implementatietraject wat je samen met ons aangaat.

In welke talen is Coachview beschikbaar?

Onze opleidingssoftware is in te stellen in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. De kennisbank is beschikbaar in het Nederlands en Engels.

Op welke apparaten kan ik Coachview gebruiken.

Coachview is een SaaS-applicatie. Hierdoor werk je altijd via een browser in Coachview. Denk aan Google Chrome, Internet Explorer, enz. Hierdoor kan je op alle apparaten werken met een browser. Dit zijn onder andere laptops, desktops, smartphones, tablets, en smart TV's als je dat wil.

In welke browsers werkt Coachview?

Allemaal. Ben je altijd up-to-date met je browser? Dan werken we op deze browsers:
Firefox
Safari
Chrome
Edge

Gebruiken jij of je organisatie oudere browsers dan ondersteunen we zo goed mogelijk Internet Explorer 10+. Deze browser is echter wel End-of-live verklaard door Microsoft, dus zullen niet alle functies van Coachview hier goed op werken.

Met welke softwarepakketten kan Coachview koppeling?

We begrijpen heel goed dat je naast Coachview ook andere tools gebruikt. Hierom koppelen we met de meeste. Op onze integratiepagina vind je een actueel overzicht van al onze koppelingen. Staat die van jou er niet tussen? Dan kunnen we altijd in gesprek om deze als nog te maken!

Over de licentie

Wat kost Coachview?

Eén van de belangrijkste vragen, wat kost zo'n handige administratie tool voor opleidingen nou? Ondanks ons slimme modulesysteem is dat niet eenvoudig te beantwoorden. Want wij weten niet hoe jouw proces in elkaar zit en jij weet niet hoe je onze modules het beste inzet om al je processen te dekken. We adviseren daarom een demo aan te vragen, dan rekenen we het uit op basis van jouw unieke proces. Op wat je wel en wat je niet nodig hebt. Wil je toch al een indicatie? Kijk dan op de tarievenpagina.

Wat is een gebruiker?

Een gebruiker is een medewerker van je organisatie die inlogt in Coachview. Iedere medewerker heeft een ander takenpakket. Bij deze taken horen andere modules. Je bepaalt zelf welke gebruiker welke modules moet hebben. Moeten docenten kunnen inloggen in Coachview? Dan hebben we daar een speciale regeling voor.

Voor hoelang sluit ik een licentie af?

Onze cursussoftware betaal je per maand per gebruiker. Dit betekent ook dat je iedere maand vrij bent om gebruikers uit te zetten of helemaal te stoppen als je dit wilt.

Hanteert Coachview ook kortingen op het maandbedrag?

Denk je grootgebruiker te zijn van Coachview? Dan hanteren we een mooie staffelkorting. Deze wordt altijd tijdens een demo berekend.

Wat wordt wel en niet meegenomen in de licentie kosten?

De licentiekosten betaal je voor de modules van Coachview. Binnen de licentie krijg je onbeperkt toegang tot onze helpdesk en kennisbank én mag je al onze workshops gratis volgen. Voor andere dingen als maatwerkrapportages, implementatieondersteuning en projectwerkzaamheden hanteren wij eenmalige kosten. Deze bereken we altijd tijdens een demo, zodat je niet voor vervelende verassingen komt te staan

Is er een opzegtermijn?

Nee hoor. Coachview werkt op basis van een maandabonnement. Je betaalt vooraf voor de volgende maand. Wil je stoppen, dan zeg je gewoon op voordat de volgende maand begint. Een module weer activeren kan net zo makkelijk. Ideaal om zo in eigen tempo te groeien.