Koppel Coachview
met eConnect

Verstuur geautomatiseerd e-facturen via het Peppol netwerk met de eConnect koppeling

Bekijk de documentatie

De koppeling met
eConnect in het kort

Professionaliseer jouw facturatie nog verder door jouw e-facturen te verzenden via het Peppol netwerk. Op dit netwerk worden alleen facturen verzonden die voldoen aan de factuurvereisten. Zo weet de ontvanger van de factuur zeker dat de afzender bestaat én jij weet dat de factuur foutloos wordt verstuurd.

Deze koppeling helpt je met:

  • Veilig en betrouwbaar factureren
  • Automatische en efficiënte e-facturatie
  • Foutloos en eenvoudig Peppol inzetten

Wat is eConnect?

eConnect (voorheen: eVerbinding) realiseert de modernisatie van één van de meest belangrijke en tijdrovende bedrijfsprocessen: namelijk het geheel elektronisch maken van het administratieproces: machine2machine.

Wat is Peppol?

Peppol is de internationale standaard voor het verzenden, ontvangen en verwerken van elektronische facturen. E-facturen (elektronisch facturen conform UBL-standaard) uitwisselen via Peppol gaat via zogenoemde ‘Access Points’ die versleutelde berichten naar elkaar sturen. Je moet je bedrijf aanmelden bij zo’n Access Point om zelf ermee aan de slag te gaan. Het Access Point van eConnect koppelt op elk softwarepakket/ERP door middel van REST-API, waardoor je facturen naar ieder e-facturatienetwerk kunt sturen én automatisch e-facturen ontvangt.

Wat is e-Facturatie?

e-facturatie is het verzenden van een elektronische document in een gestructureerd XML-formaat (zoals UBL) welke zonder extra handelingen, zoals scannen of primaire controle, volledig automatisch in de boekhoudsoftware ingelezen en geboekt kunnen worden.

Meer als dit

econnect-logo

eConnect integratie

Verstuur geautomatiseerd e-facturen via het Peppol netwerk met de eVerbinding koppeling

Afbeelding multisafepay integraties

Multisafepay integratie

Laat je klanten direct betalen in ons Opleidingsportaal. Er wordt direct een factuur aangemaakt. Je flow van inschrijven tot betalen is zo dus volledig geautomatiseerd.

Afbeelding ingenico integraties

Ingenico integratie

Laat je klanten direct betalen in ons Opleidingsportaal. Er wordt direct een factuur aangemaakt. Je flow van inschrijven tot betalen is zo dus volledig geautomatiseerd.

Bekijk alle integraties