Koppel Coachview
met WIZR

Organiseer ook de backoffice-werkzaamheden
voor jouw e-learning eenvoudig in Coachview.
Schrijf deelnemers direct in en krijg resultaten
automatisch terug vanuit WIZR.

Bekijk de documentatie

De koppeling met
WIZR in het kort

Sluit je online onderwijs naadloos aan op Coachview. Hierdoor administreer je online en blended onderwijs eenvoudig en automatisch.

Deze koppeling helpt je met:

 • Automatisch e-learningaccounts aanmaken
  na een inschrijving
 • Automatisch inloggegevens naar de
  cursist versturen
 • Voortgang managen van lopende
  e-learnings
 • Registreer het resultaat van de
  e-learning automatisch in Coachview.

Wat is Wizr?

WIZR biedt e-learning en blended learning programma’s en begeleiding aan. WIZR doet wat het moet doen. Mensen slimmer maken. Beter te worden in hun vak. Wiser te worden. Daarnaast moet het zo slim en tegelijk eenvoudig zijn dat leren maximaal door techniek wordt gefaciliteerd. Leren was nog nooit zo makkelijk en laagdrempelig. Onderweg in de trein of gewoon thuis op de bank, het maakt eigenlijk niet uit waar of wanneer je wilt leren, het kan nu overal en op elk moment. En op ieder besturingssysteem; Android, Windows of Apple. WIZR ondersteunt alle browsers tot en met vijf jaar geleden.

Meer als dit

Afbeelding moodle integraties

Moodle integratie

Regel ook de backoffice van je e-learning via Coachview. Schrijf deelnemers direct in en krijg resultaten automatisch terug uit Moodle.

coachview integraties moodle workplace

Moodle Workplace

Regel ook de backoffice van je e-learning via Coachview. Schrijf deelnemers direct in en krijg resultaten automatisch terug uit Moodle.

Coachview koppeling met Wizr

Wizr koppeling

Regel ook de backoffice van je e-learning via Coachview. Schrijf deelnemers direct in en krijg resultaten automatisch terug.

Bekijk alle integraties