Skip to main content

Coachview in top 50 meest succesvolle softwarebedrijven!

VEGHEL – Coachview verovert een plekje in de Main Software Top 50 lijst van 2021! Hiermee behoort Coachview tot de top 50 softwarebedrijven in Nederland. De Main Software 50 is de toonaangevende ranglijst voor de meest succesvolle, niet-beursgenoteerde softwarebedrijven.

Main 50 2021

Deze top 50 ranking is voor het eerst gepubliceerd in 2012. Met deze lijst vraagt Main meer aandacht voor de belangrijke, maar vaak onderbelichte enterprise software sector. Initiatiefnemer en software-investeerder Main Capital Partners indexeert jaarlijks honderden bedrijven. Deze indexering wordt gedaan aan de hand van zeven objectieve business metrics: omzet, omzetgroei, EBITDA, omzet uit cloud/SaaS-diensten, recurring omzet, internationale omzet en omzet uit partnerkanalen. De resultaten zijn vervolgens gecontroleerd door onafhankelijk onderzoeksbureau, Dialogic. Lees het persbericht!

Coachview software diensten

Coachview biedt eindeloos veel mogelijkheden dankzij de Coachview modules voor opleidingsadministratie software. Hierdoor organiseer & automatiseer jij jouw cursusadministratie met Software as a Service in the cloud! Onze software biedt de flexibiliteit die je zoekt, zonder je te overladen met een zee aan keuzes. Modules pas je snel en eenvoudig aan wanneer je maar wil. Je doet dit bovendien vanaf elk gewenst platform, als je maar internet hebt! Dat we dit succesvol doen, is nu wederom bevestigd door het behalen van een plek in de Main 50 van 2021!