Skip to main content

Coachview nu
ISO 27001
gecertificeerd

Sinds 23 augustus 2018 is Coachview ISO 27001 gecertificeerd. De audit hiervoor hadden we in het eerste kwartaal al afgerond. Nu hebben we het predicaat ook daadwerkelijk binnen. Een resultaat waar we erg trots op zijn. En ook een logische volgende stap in de groei van ons bedrijf.

Wat is een ISO 27001 certificering?

De ISO 27001 gaat over de kwaliteit van informatiebeveiliging binnen een organisatie. Op basis van onze manier van werken, mag je er dankzij het certificaat dus op vertrouwen dat wij goed met jouw gegevens omgaan. We voldoen aan alle normen en procedures die in het certificaat vereist zijn. Het certificaat was overigens ook een mooie aanvulling op de eisen van de AVG, want door het behalen van dit deze norma was de AVG ook een stuk makkelijker.

Naast de ISO 27001 zijn we ook geslaagd voor de NEN 9001 norm. Ook hier verwachten we binnenkort het certificaat te ontvangen. Bij Coachview zijn we elke dag bezig met een nauwkeurig beveiliging van data. Het was voor ons dan ook niet meer dan logisch, om deze volgende stap te nemen.