Skip to main content

IT-opleider Didacticum kiest voor Coachview!

Didacticum heeft gekozen om hun opleidingsadministratie via Coachview cursusadministratie software te organiseren en automatiseren. Sinds het begin van 2020 heeft Didacticum het implementatietraject afgerond en zijn ze volledig operationeel. Tijdens het implementatietraject stemden Didacticum en Coachview administratieve processen op elkaar af en richten de cursusadministratie software zo efficiënt mogelijk in.

Didacticum is een kennisbedrijf die zich focust op het faciliteren van IT-opleidingen en werving van tijdelijke professionals en Young professionals. Verder Didacticum organiseert opleidingen én traineeships aan IT-professionals die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière of een opfrissingscursus nodig hebben.  Een laatste onderdeel is het aanbieden van consultancy voor allerlei organisaties die hun IT beter willen organiseren.

Coachview wordt ingezet om de forse groei in opleidingen en traineeships goed te administreren. Deze groei vereist een waterdicht proces, waar veel taken geautomatiseerd worden. Voordat Coachview werd ingezet was er te veel handwerk, wat erg foutgevoelig was. Met Coachview is dit grotendeels verleden tijd. Zo worden opleidingen automatisch op de Didacticum website gepubliceerd, wordt de verkoop en facturatie geautomatiseerd en werd het mogelijk structureel opleidingen te evalueren.