Skip to main content

Coachview is
Microsoft
Gold Partner

Kiezen voor Coachview is kiezen voor samenwerking met een gecertificeerd partner

Zoek niet langer naar een door Microsoft gecertificeerde oplossingsprovider; door structureel en doeltreffend onze competenties te (laten) testen is Coachview gecertificeerd Microsoft Gold Partner! We hebben bewezen expertise in het leveren van kwaliteitsoplossingen voor opleiders met ambitie. Door Coachview cursusadministratie software in te zetten, ga je een samenwerking aan met een partner die onder andere expert is op het gebied van competentie, consistentie, veiligheid, communicatie. Bovendien bieden we eersteklas mogelijkheden binnen Microsoft oplossingen. Kortom: met de Cursusadministratiesoftware van Coachview haal je meer dan alleen een uitstekende organisatie en registratie tool in huis.

Beveiliging verweven in onze infrastructuur

De Microsoft Gold certificering heeft betrekking op verschillende vakgebieden. Denk hierbij aan toepassingen en infrastructuur, zakelijke toepassingen, gegevensanalyse, gegevensplatform en AI, moderne werkplek en beveiliging. Administratie en privacy gevoelige gegevens gaan hand in hand. Voor ons is het daarom enorm belangrijk om onze software zo veilig mogelijk te maken. We doen dit door te voldoen aan de gestelde normen van ISO 27001, ISO 9001, NEN 7510 en natuurlijk die van onszelf; veiligheid staat bij ons voorop! Onze Data Security Officer is de sleutel tot het bedrijf breed uitdragen van kennis over de laatste stand van zaken rondom onze veiligheid, die van onze gebruikers en die van hun medewerkers, docenten en cursisten! Hiernaast ziet hij er op toe dat, bij alles wat wij optimaliseren of nieuw ontwikkelen, de beveiliging wordt verweven in de infrastructuur.

Communicatie met, voor, over én in jouw cursusadministratiesoftware

Communicatie is een belangrijke pijler in het behalen van de Microsoft Gold Partner certificering. Via verschillende paden werken we écht samen met onze gebruikers. Want we informeren niet alleen maar op verschillende momenten wat we verbeteren aan onze software in onze vier-wekelijkse Release Notes. Ook vragen we periodiek feedback op het huidige product. Hiernaast werken we samen met het Coachview Product Panel zodat we gezamenlijk over de toekomst van cursistenadministratie kunnen nadenken. Hiermee bieden we onze gebruikers een manier om echt invloed te hebben op waar wij mee aan de slag gaan! We communiceren over de functionaliteiten die we willen gaan ontwikkelen, waar we al mee bezig zijn en wat ontwikkeld is op de Roadmap voor cursistenadministratie software, neem eens een kijkje en stem mee op jouw favoriete functie!

Berichtgeving in onze cloudoplossing verhoogt productiviteit en efficiëntie

Niet alleen communiceren wij zelf veelvuldig naar en met onze klanten en gebruikers, ook onze klanten sturen heel wat berichten naar onder meer hun cursisten en docenten. Achter de schermen wordt al hard gewerkt aan het ontwikkelen van een “Chat-functie” binnen Coachview. Notificeer docenten en cursisten direct in hun eigen app vanuit de backoffice. Erg makkelijk als laatste reminder voor het starten van een cursus, of voor het doorgeven van plotselinge veranderingen zoals een lokaalwijziging. Ook werken we er aan dat docenten en cursisten jou kunnen beantwoorden of zelfs onderling berichten kunnen uitwisselen van en naar alle Coachview apps.