Skip to main content

Microsoft OneDrive
koppeling

Het tijdperk van harde schijven in je computer komt dan toch ten einde! In Coachview koppel je nu namelijk met Microsoft OneDrive. Dit opent enorm veel deuren en helpt je jouw workflow nog meer te optimaliseren.

Beheer documenten in Coachview

Beheer en bewerk documenten vanuit onze cursusadministratie software. Upload clouddocumenten zoals je gewend bent met externe documenten. Hierdoor genereert Coachview automatisch een link naar het document. Bepaal zelf bij welke dossiers in Coachview het clouddocument zichtbaar moet zijn. Bewerk vanuit Coachview de documenten, zodat je niet iedere keer een nieuwe versie moet uploaden. Ook deel je het document makkelijk met andere backoffice gebruikers als zij de juiste rechten hebben.

Clouddocumenten versturen vanuit Coachview

Daarnaast kun je deze geuploade clouddocumenten als externe link toevoegen in de tekst van document templates. Zo beheer en verstuur je altijd het meest actuele documenten zoals lesmateriaal en routebeschrijvingen mee in je communicatie.

Bèta

De koppeling is nu nog in gesloten Bèta. Dit betekent dat je alleen gebruik kunt maken van deze koppeling op aanvraag. Wil je als een van de eerste klanten gebruik maken van deze koppeling? Meld je dan hier aan voor de koppeling