Skip to main content

Het is Valentijn bij Coachview

Het is Valentijnsweek bij Coachview. Dit betekent dat onze koppelingen extra in het zonnetje worden gezet. Start je nu met een van deze koppelingen? Dan krijg je de eerste 3 maanden de licentie van ons gratis! Je kan deze korting claimen tot en met 19 februari.

Afbeelding afas integraties

Maandag

AFAS Profit

Zorg dat je boekhouding altijd helemaal op orde is en maak een einde aan dubbele registratie. Start je nu met onze AFAS Profit koppeling? Dan krijg je de eerste 3 maanden de licentie gratis!

Afbeelding anewspring integraties
Afbeelding moodle integraties

Dinsdag

aNewSpring / Moodle

Regel ook de backoffice van je e-learning via Coachview. Schrijf deelnemers direct in en krijg resultaten automatisch terug uit aNewSpring en Moodle. Start je nu met onze aNewSpring of Moodle koppeling? Dan krijg je de eerste 3 maanden de licentie gratis!

Afbeelding mollie integraties

Woensdag

Mollie

Laat je klanten direct betalen in ons Opleidingsportaal. Er wordt direct een factuur aangemaakt. Je flow van inschrijven tot betalen is zo dus volledig geautomatiseerd. Start je nu met onze onze Mollie koppeling? Dan krijg je de eerste 3 maanden de licentie gratis!

Afbeelding onedrive integraties

Donderdag

Microsoft OneDrive (Bèta)

Wil je supersnel documenten delen met cursisten of docenten? Dan kan dit met onze Onedrive koppeling. Upload clouddocumenten eenvoudig in Coachview en deel automatisch linkjes. Start je nu met onze OneDrive koppeling? Dan krijg je de eerste 3 maanden de licentie gratis! Deze koppeling is nog een Bètaversie. Hierdoor zijn we hard aan het werk de functionaliteit uit te breiden en te verbeteren.

Afbeelding api-integratie integraties

Vrijdag

Coachview API

Gaan onze standaard integraties niet ver genoeg? Ga dan helemaal los met onze API. Hiermee ontsluit je bijna alle data in Coachview. Deze kan je vervolgens gebruiken in maatwerk oplossingen, zoals een eigen website of BI-tool. Ook gebruik je in de API onze compleet nieuwe Webhooks. Start je nu met onze API? Dan krijg je de eerste 3 maanden de licentie gratis!