Skip to main content

Verhuiscollege automatiseert de cursusadministratie met Coachview

Verhuiscollege gebruikt Coachview om hun cursusadministratie te beheren, structureren en vooral te automatiseren. Verhuiscollege is al sinds 2016 klant bij Coachview. In deze tijd hebben zij hun backoffice processen en opleidingsadministratie weten te optimaliseren. Lees hier hoe het verhuiscollege er dagelijks in slaagt om hun cursisten de beste opleidingen efficiënt en overzichtelijk aan te bieden.

Verhuiscollege is het opleidingsinstituut van de verhuisbranche en de vakschool voor Erkende Verhuizers. Verhuiscollege wil als toonaangevende praktijkopleider iedereen die actief is in de verhuisbranche inspireren om zich te blijven ontwikkelen, hun ambities te realiseren en de expert in zichzelf naar boven te halen. Een opleiding van Verhuiscollege zorgt ervoor dat cursisten technisch sterker worden, maar ook vaardigheden als communicatie en eigen welzijn verbeteren.

Er is in 2016 voor de cursusadministratie software Coachview gekozen om met behulp hiervan efficiënter te kunnen werken en door de techniek ondersteund te worden.

Organiseren met software

Met de CRM-functionaliteit van Coachview heeft Verhuiscollege altijd de juiste gegevens op de juiste plek. Of het nu gaat om individuele cursistgegevens als personeelsnummers of alle aangevraagde opleidingen van een bedrijf. Alles is op een centrale plek terug te vinden.

Daarnaast worden opleidingen eenvoudig aangemaakt en ingepland. Bij het inplannen wordt de docent en locatie met een druk op de knop gekoppeld. Hierdoor schakelt Verhuiscollege enorm snel als er grote vraag is naar een bepaalde opleiding.

Cursusadministratie automatiseren

Een belangrijk onderdeel binnen de samenwerking tussen Verhuiscollege en Coachview is het automatiseren van veel handmatige handelingen. Zo bespaart Verhuiscollege veel tijd. Ook neemt de foutgevoeligheid binnen de opleidingsadministratie enorm af. Mails worden niet meer vergeten en Verhuiscollege heeft meer grip op welke acties er wél en niet zijn uitgevoerd. Dit alles zorgt ervoor dat Verhuiscollege de cursisten en hun werkgevers nog beter weet te bedienen.

Ook je cursusadministratie automatiseren?

Wil je weten hoe jij de opleidingsadministratie beter kan organiseren en automatiseren? Bekijk dan coachview.net