Skip to main content

Ondersteuning
zoveel je wilt

Bij Coachview staan we voor je klaar. Ga jij voor de volle 100% voor onze software? Dan doen wij er alles aan om jouw organisatie te ondersteunen. Lees hier wat we je allemaal aanbieden.

Voordat je klant bent

Roadmap

Iedere dag timmeren wij hard aan de weg om onze software nog beter te maken. Onze roadmap geeft je inzicht in welke richting wij op gaan met onze cursusadministratie software.

  Veelgestelde vragen

Nieuwe software voor je opleidingsadministratie kies je niet in een dag. Je wil deze binnenste buiten keren. En terecht. Wij snappen je en hebben alvast de meest gestelde vragen verzameld.

  Implementatie

Bij Coachview koop je niet simpelweg software. Je gaat samen met ons een optimalisatietraject van de hele backoffice aan en zorgen ervoor dat Coachview hier naadloos op aansluit.

Zodra je klant bent

Kennisbank

Eenmaal onderweg kan er wat misgaan, je vergeet iets, of maakt een foutje. Ga je liever zelf op zoek naar een oplossing? Duik dan in onze enorme kennisbank. Anders staat onze geweldige helpdesk gratis voor je klaar.

Nieuwsberichten

Blijf je graag betrokken bij Coachview? Lees dan hier het laatste nieuws over nieuwe klanten, nieuw ontwikkelde functies, of nieuwe medewerkers.

  Trainingen en workshops

Software aanschaffen is makkelijk. Vervolgens een expert worden en de software optimaal gebruiken een stuk lastiger. Met onze trainingen nemen we je aan de hand. Met onze e-learnings mag je het helemaal zelf uitvogelen

  Blogs en whitepapers

Wil je nieuwe kennis opdoen? Dan ben je hier aan het juiste adres. De kennis van onze experts vastgelegd op een plek. Lees hoe je beter evalueert of nieuwe software kiest.

  Nextview

Software zonder gebruikers heeft geen bestaansrecht. Daarom geven we onze gebruikers de aandacht die ze verdienen. Dit doen we ook met Nextview. Ons tweejaarlijkse gebruikersdag.

  Webinars

Via onze webinars laten we elke 3e versie live zien hoe de belangrijkste nieuwe functies werken. Ook vragen behandelen we uitgebreid. Ideaal om de nieuwe functies te leren kennen.