Maak kennis
met Coachview

Verbaast het je als we zeggen dat we bevlogen code poëten zijn? Vast niet. Interessanter is waarom wij elke dag klaarstaan voor onze opleiders. Het antwoord? De vrijheid die we ze dag in dag uit mogen bieden. Ook aan onszelf overigens. We verwachten dat het ook voor jou veel kan betekenen.

Werkplekken Coachview

Vrijheid geven door te luisteren

Waar wij verstand hebben van ICT, heb jij dat van de opleiderswereld. Het belang van jouw wensen vinden we dan ook cruciaal. Waar zouden we zijn zonder jou, durven we bijna te stellen. Want samen zetten we de nieuwste en interessante ontwikkelingen om in robuuste oplossingen.

Stille kracht met veel functionaliteit

Wij smullen van functionaliteit. Het staat nog net niet op onze lunchtafel. Functionaliteit die op 5 manieren handig is, zorgt dat wij introverte types high-fivend door het pand stormen. Want onze kick is zorgen dat we op zoveel mogelijk wensen tegelijk naadloos aansluiten.

Alles voor de juiste klik

We zijn een software ontwikkelaar voor opleiders, die verder kijkt dan software. Want elke schakel telt: software, helpdesk en training. Wij noemen je soms gebruiker, maar denken in mensen oprecht verder helpen. Dat werkt alleen als we de juiste klik maken. En klikt het niet meer, dan zeg je gewoon op. Het enige wat wij willen is met ons team fantastische beheersoftware voor je maken.

Coachview 2000 tot 2025

tijdlijn-foto-Coachview-2000

2000 | InnoPhase!

Zeg je Coachview dan zeg je stiekem InnoPhase.  Met InnoPhase ontwikkelden we de eerste jaren met slimme ICT-ers de ene na de andere applicatie. Dankzij één van onze eerste opdrachtgevers bouwden we een maatwerkpakket voor opleiders. Dit is later omgevormd tot een standaard product en dus de voorloper van Coachview.

tijdlijn-foto-Coachview-2007

2007 | Van maatwerk naar iets dat werkt!

Goed is bij ons nooit goed genoeg. We wilden iets waar mensen continu de volgende stap mee konden maken, zonder dat grote investeringen nodig zijn. In 2007 startten we iets compleet anders: de ontwikkeling van Coachview.net. Een SAAS applicatie in de cloud voor opleiders en de eerste in Nederland! SAAS? Software As A Service – Nu zo gewoon dat je ongemerkt een heel palet van deze diensten inzet.

tijdlijn-foto-Coachview-2012-k

2012 | De grote verhuizing

Door het succes en de groei van Coachview verhuisden we naar ons huidige kantoor in Veghel. Hier bevalt het ons nog steeds goed en hebben we de ruimte om de komende tijd door te blijven groeien. Op ons kantoor in Veghel geven we ook bijna wekelijks workshops aan onze gebruikers, zit de helpdesk en werken we iedere dag aan het verbeteren van Coachview.

Fabio_en_Brecht-coachview-belgie

2014 | Coachview trek zuidwaarts!

In 2014 werden Fabio de Bock en Brecht de Vriese het boegbeeld voor onze Belgische klanten. Ze handelen autonoom onder de vlag Promatis namens Coachview. Zij helpen organisaties bij het beheren, sturen en organiseren van uiteenlopende opleidingsvraagstukken. Belgische klanten zoals Happy Mondays, Odisee, Winewise, VOC-Brugge en Prana hebben ze de afgelopen jaren in de wereld van Coachview geïntroduceerd.

tijdlijn-foto-Coachview-2015-k

2015 | De eerste gebruikersdag

Harde groei betekent veel nieuwe klanten. Om iedereen te leren kennen en beter bekend te maken met Coachview is in 2015 de eerste gebruikersdag gehouden: Nextview. Het 2 jaarlijkse event waar gebruikers leren over de nieuwste ontwikkelingen van Coachview en de branche. De afgelopen jaren veranderde Nextview van een lekker knusse bijeenkomst bij ons op kantoor, naar een groot evenement in een externe locatie, waar veel van onze gebruikers laaiend enthousiast van worden!

Coachview-microsoft-partner-ISO-9001-27001-7510-certificering

2018 | ISO gecertificeerd

Groei in klanten betekent ook een groei in professionaliteit. Daarom is InnoPhase, het bedrijf achter Coachview, sinds 2018 zowel ISO 27001 als ISO 9001 gecertificeerd. Wat betekent dat wij voldoen aan de laatste informatiebeveiligingsnormen en kwaliteitsprocedures. Je mag erdoor op vertrouwen dat we zorgvuldig met je data omgaan en voortdurend bezig zijn onze kwaliteit te verhogen. Voor ons niet meer dan een logische stap in de groei van ons online opleidingen registratie systeem. Bijvoorbeeld door jaarlijks meerdere testen uit te voeren die ons systeem controleren op mogelijke zwakheden, waaronder een jaarlijkse penetratietest (pentest).

Coachview Microsoft Gold Partner

2022 | Microsoft Gold Partner

We hebben bewezen expertise in het leveren van kwaliteitsoplossingen voor opleiders met ambitie. Door Coachview cursusadministratie software in te zetten, ga je een samenwerking aan met een partner die onder andere expert is op het gebied van competentie, consistentie, veiligheid, communicatie. Bovendien bieden we eersteklas mogelijkheden binnen Microsoft oplossingen. Kortom: met de Cursusadministratiesoftware van Coachview haal je meer dan alleen een uitstekende organisatie en registratie tool in huis. Lees alles over onze Microsoft Gold Partner certificering!

tijdlijn-foto-Coachview-2019

Hier staan we nu

Meer dan 250 klanten maken ondertussen gebruik van Coachview en we bestaan sinds begin dit jaar alweer uit zo’n 20 toppers, die iedere dag hard werken Coachview nog beter te maken. Van klanten uit de brand helpen op de helpdesk tot de technische mannen die de software blijven doorontwikkelen. Dat verdient een lekkere barbecue op zijn tijd!

Roadmap-toekomst-coachview-cursusplanner

Toekomstplannen

Helaas hebben we bij Coachview geen glazen bol. Daarom blijft het voor ons bij koffiedik kijken hoe 2030 eruit zal zien. Toch proberen we onze toekomst zo goed mogelijk zelf te bepalen. Dit doen we door continu te blijven luisteren naar onze gebruikers en te blijven polsen of hetgeen wat we doen wel juist is. Om toch het een en ander vast te leggen hebben we een Roadmap gemaakt. Hier zijn de toekomst plannen van onze software zo goed mogelijk weergegeven

Frank en Marcel Eigenaren Coachview

Genoeg over onszelf

Wij hebben het liever over hoe we jou kunnen helpen. Met een kop koffie of thee erbij. Kom gerust eens langs om dat vrijblijvend te doen. Een woord dat bij ons nog echt die betekenis heeft. Eerlijk en transparant. Daar draait het bij ons om.

Marcel Kremers & Frank van der Linden