“Ik werd helemaal duizelig van alle Excel-lijstjes en -sheetjes”

Vol enthousiasme deelt Johan Steltman, Operationeel manager bij Kans², zijn ervaring met de overstap naar Coachview bij Kans². “Ik was net nieuw hier en via mijn vorige werkgever gewend om met Coachview te werken. Ik zag hoe repeterende administratieve handelingen handmatig werden verwerkt. Ik werd helemaal duizelig van alle Excel-lijstjes en -sheetjes toen ik hier net begon,” vertelt hij. Deze werden ingezet om de organisatie en administratie rondom de trainingen, e-learnings en coaching trajecten bij te houden. Johan concludeerde dat de huidige werkwijze niet meer prettig en overzichtelijk was.

Johan Steltman,

Operationeel manager bij Kans²

Naast het reguliere trainingsaanbod (incompany en open inschrijving), biedt Kans2 ook maatwerk. Vanuit Utrecht starten zij maandelijks circa 20 nieuwe opleidingen en trainen zij gemiddeld zo’n 170 deelnemers per maand. Het Coachview opleidingsportaal gebruiken zij om het trainingsaanbod te tonen en verkopen op hun website. Een koppeling met betaalsysteem Mollie zorgt voor een vloeiend afrekenproces bij de inschrijvingen.

Coachview brengt rust,
controle en overzicht terug naar
de backoffice van Kans2

STATISTIEKEN

9
GEBRUIKERS

ACTIEF SINDS

2021

Dan heb ik lekker alles op één plek staan.

Presentie doorgeven via DocentApp

Voor Johan was al snel duidelijk dat Coachview ook bij Kans² het verschil kon gaan maken. “De software is toegespitst op de kernprocessen van opleiders. Zo zijn er templates voor presentielijsten en de lijsten worden automatisch op een door ons gekozen moment gestuurd naar de trainers. Op de trainingsdag geven zij eenvoudig de presentie van de deelnemers door via de DocentApp. Voorheen kostte dit ons best wat tijd en nu hebben we er geen omkijken meer naar.”

We spreken ook zijn collega Lindsey Derks, Coördinator trainingen. Zij zou het liefste de hele dag in de Planningsmodule van Coachview werken. “Elke ochtend start ik Coachview op en kijk ik even voor een dag of week vooruit voor de trainingen waar ik verantwoordelijk voor ben. Zo heb ik snel overzicht en kan ik bijvoorbeeld opmerkingen per dag plaatsen. Dan heb ik lekker alles op één plek staan. Eerst maakte ik nog veel notities in een los Excel bestandje: nu plaats ik super veel in de opmerkingen in Coachview, dan is het ook voor collega’s zichtbaar als ik er een dag niet ben of bijvoorbeeld thuis werk,” somt Lindsey op.

Meerwaarde in meedenken

Maar de meerwaarde zit voor Johan niet alleen in de software. “Bij Coachview wordt er echt meegedacht met de klant én ze kunnen er snel schakelen!” legt hij uit. “Zo wisten wij al snel dat we binnen een maand na ons eerste gesprek al wilden starten met Coachview. Ondanks die korte tijdsspanne was het wel mogelijk.”

Coachview is erg flexibel en geeft veel ruimte voor eigen beheer. Johan vindt de mogelijkheid voor het op- en af te schalen wanneer er bijvoorbeeld een nieuwe medewerker start of bij langdurig verlof erg handig.

GEBRUIKTE MODULES

Verkoop

Automatische
acties

Inkoop

Website
koppeling

Materieel

Management
informatie

Visuele
planningsmodule

Evaluaties
en Intakes

Functiegericht
opleiden

E-learningsysteem

HR-
systemen

Boekhouding

Betaalsysteem

Meer
integraties

Opleidingsportaal

DocentApp

CursistApp

We hebben snel iemand aan de lijn met goede kennis van zaken

Gehele financiële proces

Naast de mogelijkheden voor organisatie en administratie die Coachview biedt, zet Kans² het pakket ook in voor het gehele financiële proces. “Niet alleen het geautomatiseerd aanmaken en versturen van facturen en betalingsherinneringen, ook de registratie van betalingen neemt Coachview ons uit handen,” aldus een enthousiaste Johan.

Helpdesk is een verademing

Johan blikt terug op het eerste jaar Coachview: “De helpdesk was een verademing, we hebben snel iemand aan de lijn met goede kennis van zaken. We worden vlot geholpen en we kunnen daardoor snel schakelen. Zo kun je na een belletje meteen weer door. Soms maken ze meteen á la minute kleine aanpassingen waar het nodig en mogelijk is. Ik ben erg blij met de overstap die we hebben gemaakt. ”

Deze opleiders gingen je voor

learning management systeem lms referentie Coachview kuehnenagel
Cursusadministratie software Coachview referentie rijksacademie
Cursusadministratie software Coachview referentie lfs
Referentie Coachview GGD regio utrecht
Referentie Coachview Nathalie Sie
Referentie afbeelding verkeersacademie
Referentie logo SignOn ICT Trainingen
Cursusadministratie software Coachview referentie beeckestijn
Cursistenadministratie software coachview referentie pink elephant
Cursusadministratie software Coachview referentie tu delft
Referentie Coachview BHV zeeland
Cursusadministratie software Coachview referentie GGD Zaanstreek waterland
Administratie software voor volwassenenonderwijs referentie Coachview hogeschool utrecht hu
Administratie software voor volwassenenonderwijs referentie Coachview tue
Referentie Smartenup Coachview
Cursistenadministratie software coachview referentie Vijfhart-IT
learning management systeem lms referentie Coachview referentie vanderlande academy
Referentie Coachview bruseco
Referentie afbeelding Bureau de mat
Referentie Coachview wsdgroep
learning management systeem lms referentie Coachview agristo
Referentie Coachview GJG Kemmenerland
Logo opleidingscentrum Gelderpoort
Referentie Coachview Elektroraad
learning management systeem lms referentie Coachview volkerwessels academy