Skip to main content

SLA rapportage

en andere Coachview statistieken

Ontdek hoeveel vrijheid Coachview je
over 2019 gaf met onze SLA rapportage

certificeringen coachview nen iso

Service Level Agreement overzicht

In 2017 presenteerden we voor het eerst wat onze resultaten op het gebied van Service Level Agreement zijn (SLA). Een belangrijk goed om echt transparant te kunnen zijn. Daarnaast lieten we zien hoe ons systeem gebruikt wordt. Van de hoeveelheid opleidingen, tot de hoeveelheid verstuurde facturen. Natuurlijk allemaal anoniem.

Wat is een SLA?
Als je met Coachview een overeenkomst tekent, teken je ook onze SLA. Een document waarin wij beloven dat we bepaalde zaken zoals service en beschikbaarheid goed op orde hebben. In dit document zie je precies in hoeverre we dat gehaald hebben.

Opleidingsstatistieken

Met inmiddels meer dan 200 opleiders die werken met Coachview, hebben we mooie inzichten over hoe het opleiderslandschap hun cursusadministratiesysteem inzet. Maar jij kan er ook iets uithalen. Naast de nieuwe functies die we op basis van de data ontwikkelen, kun jij vergelijken of je het beter of minder goed doet dan de rest. Neem bij dat laatste gerust contact met ons op. kijken wij hoe we je processen boven het gemiddelde tillen.

97% is het minste
wat we kunnen doen.

Uptime Coachview

Uptime Coachview met onderhoud
Uptime Coachview

99.86%

Uptime

99.75%

+Onderhoud

Uptime Coachview

Uptime Coachview met onderhoud
Uptime Coachview

99.82%

Uptime

99.80%

+Onderhoud

Sprinten
in topconditie

Ontwikkeling details

4

Patches

13

Onderhoud

11

Installaties

2

Anders

Ook dit jaar zijn de kleine downtimes te wijten aan korte patches. Soms is ook de meter even niet aanwezig en missen we data. Die hebben we gemeten als downtime. Grote kans dat we dat niet waren. Toch hebben we 2019 afgerond zonder grote dip in onze uptime, waar wij zelf erg tevreden over zijn!

We blusten
jullie brandjes

Hulpvaardige helpdesk

De helpdesk heeft weer een erg druk jaar achter de rug. Het helaas wegvallen van een sterke kracht heeft voor wat opschudding gezorgd. Gelukkig is deze plek in het einde van het jaar ingenomen door Mandy. Ze is hard op weg om haar kennis bij te spijkeren en zal in 2020 jullie nog sneller kunnen helpen. Verder zien we een algemene afname van beoordelingen na het oplossen van een tickets. Daarom zouden we jullie als gebruiker graag willen motiveren deze beoordeling altijd in te vullen. Dit helpt ons enorm onze service te verbeteren.

Tickets

Status tickets

Manier geholpen

Opgelost binnen SLA

Oplossingspercentage per kanaal

Oplossingspercentage per bron

Opgeleidelijke
groei

56746

Totaal opleidingen

56746

Opleidingen

192697

Onderdelen

333791

Deelnemers

1846

Evaluaties

Gemiddeld per opleiding

3

Opleidingen

6

Onderdelen

€ 172

Prijs

4 %

Groei aan e-learning

Evaluaties & E-learnings

Evaluaties & E-learnings

Automatische Acties

€8654

Extra bespaart

33

Dagen bespaart

€ 600

Module per jaar

1342%

Winst door deze module

Opnieuw hebben we voorzichtig gerekend. We denken nog steeds dat elke automatische actie, je 3 minuten bespaart. Het aantal acties dat automatisch is, is significant toegenomen. Maar ook het aantal klanten die met automatische acties werken. De besparing met 1 dag gedaald naar 33 dagen per klant, per jaar. Toch is de jaarlijkse besparing in euro’s toegenomen. Dit komt omdat we het gemiddelde salaris van een administratief medewerker hebben herbekekend op basis van data van indeed. Ons streven voor 2020 om deze aantal dagen per klant nog verder te doen stijgen door ondanks de groei meer processen te automatiseren. Werk aan de winkel dus! Wie investeert in onze module boekt dit jaar dus gemiddeld Ruim 1342% rendement! Dat noemen wij nog eens een goede investering

Bedankt

Onze gebruikers centraal

Coachview bleef groeien in 2019 en hopelijk ook in 2020. Ondanks de deze aanhoudende groei blijven we kritisch naar onszelf kijken en proberen we onszelf te verbeteren. Dit kunnen we niet alleen. Het komende jaar willen we jou als gebruiker nog meer betrekken bij de ontwikkeling van Coachview. Zo willen we de kwaliteit van de software verhogen door We blijven hard werken. Jou vrijheid als opleider is ons grootste goed.

Bedankt voor het vertrouwen

Waar we als kleine organisatie soms snel moeten schakelen, zie je ook dat we dat juist als kleine organisatie kunnen. Met de blik op de toekomst zetten we daar dan ook nog sterker op in. Zodat we snelle ontwikkelingen eerder de baas zijn.

Op naar nog meer gemak met Coachview.

Marcel Kremers & Frank van der Linden