Skip to main content

SLA rapportage

en andere Coachview statistieken

Het jaar van COVID-19. Klassikaal werd digitaal. Dit merkten we ook goed aan hoe Coachview werd gebruikt. Ontdek hoeveel flexibiliteit Coachview je over 2020 gaf met onze SLA rapportage

certificeringen coachview nen iso

Service Level Agreement overzicht

In 2017 presenteerden we voor het eerst wat onze resultaten op het gebied van Service Level Agreement zijn (SLA). Een belangrijk goed om echt transparant te kunnen zijn. Daarnaast lieten we zien hoe ons systeem gebruikt wordt. Van de hoeveelheid opleidingen, tot de hoeveelheid verstuurde facturen. Natuurlijk allemaal anoniem.

Wat is een SLA?
Als je met Coachview een overeenkomst tekent, teken je ook onze SLA. Een document waarin wij beloven dat we bepaalde zaken zoals service en beschikbaarheid goed op orde hebben. In dit document zie je precies in hoeverre we dat gehaald hebben.

Opleidingsstatistieken

Met inmiddels meer dan 240 opleiders die werken met Coachview, hebben we mooie inzichten over hoe het opleiderslandschap hun cursusadministratie software inzet. Maar jij kan er ook iets uithalen. Naast de nieuwe functies die we op basis van de data ontwikkelen, kun jij vergelijken of je het beter of minder goed doet dan de rest. Neem bij dat laatste gerust contact met ons op. kijken wij hoe we je processen boven het gemiddelde tillen.

97% is het minste wat we kunnen doen.

Uptime Coachview

Uptime Coachview met onderhoud
Uptime Coachview

99,70%

Uptime

96.66%

+Onderhoud

Uptime Opleidingsportaal

Uptime Opleidingsportaal met onderhoud
Uptime Opleidingsportaal

99,86%

Uptime

99.86%

+Onderhoud

Sprinten in topconditie

Ontwikkeling details

44

Patches

13

Onderhoud

11

Installaties

2

Anders

Ook dit jaar zijn de kleine downtimes te wijten aan korte patches. Het aantal patches is flink toegenomen. Dit komt doordat we sneller patchen en niet wachten tot de volgende update. Zo ben je als gebruiker sneller geholpen! Ook zijn we helaas 2 keer down geweest. Door een fout vanuit onze kant en door ongelukkig hardware falen bij onze servers.

We stonden klaar bij nood

Hulpvaardige helpdesk

 

De helpdesk heeft weer een erg druk jaar achter de rug. In het begin van het jaar verwelkomden we Oleg die onze 1e lijns kwam versterken. Bijna alle medewerkers sprongen dit jaar bij om jullie vragen te beantwoorden. We sloten dit jaar af door een nieuwe 2e lijns medewerker aan te nemen. Hierdoor hopen we de bezetting en oplossingstijd van de helpdesk nog beter te kunnen maken! 2020 was ook het jaar dat de nieuwe chatfunctie werd gelanceerd. Deze gingen jullie massaal gebruiken!

Tickets

Status tickets

Manier geholpen

Opgelost binnen SLA

Oplossingspercentage per kanaal

Oplossingspercentage per bron

Opgeleidelijke groei

69831

Totaal opleidingen

COVID-19 raakt ons allemaal.  We zagen een enorme daling in het aantal deelnemers. Toch lieten we de moed niet in schoenen zakken. We gaven véél meer opleidingen en e-learnings dan in 2019.

69831

Opleidingen (+23%)

223213

Onderdelen (+16%)

274687

Deelnemers (-18%)

2450

E-learnings (+33%)

Gemiddeld per opleiding

 

3

Onderdelen

4

Deelnemers

€ 256

Prijs

33 %

Groei aan e-learning

Evaluaties & E-learnings

Acties en Documenten

Ook aan het aantal documenten dat in Coachview staat is de invloed van COVID-19 goed te zien. Het aantal fysieke documenten dat gemaakt of geupload wordt is enorm afgenomen, terwijl digitaal een grote sprong vooruit maakt.

Acties

Documenten

Automatische Acties

€ 5992

Extra bespaart

29

Dagen bespaart

€ 600

Module per jaar

899%

Winst door deze module

Opnieuw hebben we voorzichtig gerekend. We denken nog steeds dat elke automatische actie, je 3 minuten bespaart. Het aantal acties dat automatisch is, is significant toegenomen. Maar ook het aantal klanten die met automatische acties werken. De besparing met 2 dagen gedaald naar 29 dagen per klant, per jaar.  Dit komt doordat er veel klanten de automatische workflow zijn gaan gebruiken, maar nog niet helemaal optimaal inzetten. Ons streven voor 2021 om deze aantal dagen per klant nog verder te doen stijgen door ondanks de groei meer processen te automatiseren. Werk aan de winkel dus! Wie investeert in onze module boekt dit jaar dus gemiddeld Ruim 899% rendement! Dat noemen wij nog eens een goede investering

Bedankt

Samen sterker na COVID-19

Coachview bleef ondanks COVID-19 groeien in 2020 en hopelijk ook in 2021. Deze groei betekent dat de opleidingsmarkt sterk opbokst tegen de huidige crisis. Van klassikaal naar E-learnings en van practicums naar digitaal. Toch hopen we dat we in 2021 weer meer de schoolbanken in kunnen duiken. We blijven in 2021 onze klanten helpen sterker uit de crisis te komen. Dit doen we onze kennis te delen. Zo optimaliseer je Coachview helemaal en ben je klaar voor het nieuwe jaar.

Bedankt voor het vertrouwen

Waar we als kleine organisatie soms snel moeten schakelen, zie je ook dat we dat juist als kleine organisatie kunnen. Met de blik op de toekomst zetten we daar dan ook nog sterker op in. Zodat we snelle ontwikkelingen eerder de baas zijn.

Op naar nog meer gemak met Coachview.

Marcel Kremers & Frank van der Linden