Skip to main content

SLA rapportage

& meer prestaties van
Coachview opleidingssoftware

Het jaar dat vooral gedomineerd werd door Coronamaatregelen die werden aangescherpt en weer werden versoepelt. Hierdoor is klassikaal en digitaal lesgeven aangevuld met hybride leervormen. Dit zien we goed terug in hoe Coachview in 2021 ingezet door opleiders uit het hele land. Bekijk onze SLA rapportage en ontdek, aan de hand van de prestaties van onze opleidingssoftware, hoeveel het gebruik van Coachview onze gebruikers en hun cursisten heeft opgeleverd in 2021.

certificeringen coachview nen iso

Service Level Agreement resultaten

In 2017 presenteerden we voor het eerst wat onze resultaten op het gebied van Service Level Agreement zijn (SLA). Een belangrijk onderdeel om echt transparant te zijn. Daarnaast laten we zien hoe onze software voor opleiders gebruikt wordt en presteert. Van de hoeveelheid opleidingen, tot de hoeveelheid verstuurde facturen. Natuurlijk allemaal anoniem.

Wat is een SLA?
Wanneer je met Coachview een overeenkomst tekent, teken je ook onze SLA. Een document waarin wij beloven dat we bepaalde zaken zoals service en beschikbaarheid goed op orde hebben. In dit document zie je precies in hoeverre we die doelen behaald hebben.

Prestaties van onze opleidingssoftware

Met inmiddels bijna 240 opleiders die werken met Coachview, hebben we mooie inzichten over hoe het opleiderslandschap hun cursusadministratie software inzet. Maar jij kan er ook winst uit al deze gegevens halen. Naast de nieuwe functies die we op basis van de data ontwikkelen, kun jij vergelijken of je het beter of minder goed doet dan de rest. Neem bij dat laatste gerust contact met ons op. Wij kijken graag even met je mee hoe we jouw processen in 2022 boven het gemiddelde laten presteren.

99,61%
is het laagste dat we presteerden

Uptime Coachview

Uptime Coachview met onderhoud
Uptime Coachview

99,99%

Uptime

96.61%

+Onderhoud

Uptime Opleidingsportaal

Uptime Opleidingsportaal met onderhoud
Uptime Opleidingsportaal

100%

Uptime

100%

+Onderhoud

Met regelmaat
sprinten brengt
ons in topconditie

Ontwikkeling details

13

Nieuwe versies

12

Onderhoud

61

Patches in live

1

Anders

De prestaties van Coachview zij ook dit jaar sterk afhankelijk van beschikbaarheid van onze opleidingssoftware. Goede graadmeter hiervoor zijn de downtimes. De kleinste downtimes zijn te wijten aan korte patches. Dit komt doordat we sneller patchen en niet wachten tot de volgende update. Zo ben je als gebruiker sneller geholpen! Vorig jaar hebben we maar liefst 13 nieuwe versies van Coachview uitgebracht.

Dit jaar zijn we gelukkig maar 1 keer down geweest: dit heeft in totaal nog geen 9 minuten geduurd. Direct is alles grondig gecontroleerd en geconstateerd dat Coachview vrijwel direct weer in de volle breedte beschikbaar is gekomen voor al haar gebruikers. De reden voor deze downtime lag in onderhoudswerkzaamheden door onze externe partner. Deze zijn niet juist uitgevoerd. De procedures hieromtrent zijn aangescherpt zodat dit in de toekomst niet meer kan voorkomen.

Met raad
en daad
staan wij
voor je klaar

Hulpvaardige helpdesk

De prestaties onze opleidingssoftware hebben hun weerslag op de Coachview Helpdesk. De helpdesk heeft weer een erg druk jaar achter de rug. Metde komst, en afronding van het inwerktraject, van Oleg en Christianne voelt onze Helpdesk nu als een volledige afdeling. Er is een heel constante bezetting gerealiseerd waardoor onze gebruikers steeds minder lang op antwoord op hun vragen hoeft te wachten. Wij gaan steeds meer onze verschillende communicatiekanalen inzetten om veel gestelde vragen op voorhand te beantwoorden: volg ons op Facebook of LinkedIn om als eerste de Tip van de maand en de nieuwste functies te lezen!

Tickets

Status tickets

Tevredenheid over onze hulp

Opgelost binnen SLA

Oplossingspercentage per kanaal

Oplossingspercentage per bron

Administratie van
steeds meer
opleidingen
geautomatiseerd
via Coachview

83.781

+20%

Totaal opleidingen

Lockdown na lockdown heeft zijn invloed op opleidingen voor alle opleiders gehad. We hebben in 2021 een mooie correctie van het aantal deelnemers gezien. Kijk nog eens terug naar onze prestaties van 2020. Ook zien we dat er nog véél meer opleidingen en met name e-learnings worden gegeven dan in voorgaande jaren. Wij verwachten dat in deze stijgende lijn wel wat zal afvlakken maar er is ook nog een grote achterstand in het onderwijs weg te werken.

83.781

Opleidingen (+20%)

261.059

Onderdelen (+17%)

389.747

Deelnemers (+42%)

4.111

E-learnings (+68%)

Gemiddeld per opleiding

3

Onderdelen

5

Deelnemers

€ 196

Prijs

68 %

Groei aan e-learning

Evaluaties & E-learnings

Acties en Documenten

Wat ontzettend mooi om te zien dat we massaal zijn gaan contact houden met onze cursisten! Het aantal documenten, evaluaties en e-learnings rijzen de pan uit! We blijven de noodzaak voelen om met elkaar te blijven communiceren en wat is er nou mooier dan dit geautomatiseerd en structureel te organiseren vanuit Coachview! Gelukkig zien we dat het aantal automatische acties vele malen harder stijgt dan het aantal handmatige acties. Coachview Opleidingssoftware presteert het beste wanneer ook deze automatische acties optimaal zijn ingesteld, wist je dat we je hierbij kunnen helpen. Optimaliseer structureel door te kiezen voor één van onze servicecontracten.

Acties

Documenten

Automatische Acties leveren tijd en geld op!

€ 10.036,80

Extra bespaart

49

Dagen bespaart

€ 600

Module per jaar

1573%

Winst door deze module

Opnieuw hebben we voorzichtig gerekend. We denken nog steeds dat elke automatische actie, je 3 minuten bespaart. Het aantal acties dat automatisch is, is significant toegenomen. Maar ook het aantal klanten die met automatische acties werken. De besparing is met 20 dagen gestegen naar 49 dagen per klant, per jaar.  Er is dit jaar dus gemiddeld ruim 1573% rendement behaalt door het inzetten van automatische acties! Dat noemen wij nog eens een goede investering.

Bedankt

Hoge prestaties en groei

Coachview blijft mooie groei doormaken. Dit bleek ook uit het veroveren van een plek in de Main Software Top 50 ranglijst van 2021! Deze waardering is voor ons niet alleen een bevestiging dat we het juiste pad bewandelen, maar ook motivatie om te blijven ontwikkelen. In 2022 staan grootste ontwikkelingen op het menu, gaan we nog meer kennis met je delen. Dit gaan we hopelijk ook weer doen op onze gebruikersdag NextView! Daarnaast hebben we nog veel meer in de pijplijn zitten om jullie kennis van onze software maar ook kennis van het organiseren van opleidingen, trainingen en cursussen optimaal uit te voeren!

Bedankt voor het vertrouwen

We hebben bewezen als kleine organisatie super sterk te zijn in snel schakelen en oog voor detail te hebben. Voor 2022 staan er echter een aantal grote projecten op stapel. Op alle fronten zal Coachview verder worden geoptimaliseerd: koppelingen met andere softwarepakketten, communicatie met, van en door cursisten, docenten en backoffice onderling. Dit alles zal jouw dagelijkse handelingen laten verdwijnen als sneeuw voor de zon en maakt Coachview het hart van jouw cursusadministratie!

Marcel Kremers & Frank van der Linden